Alla läser tunnelbloggen!

Tunnelbloggen har gjort formidabel braksuccé och praktisk taget alla på tuben läser nu bloggen. För att vara en ren arbetsplatsblogg är besöksstatistiken imponerande. Dagen för det stora tårtkalaset hade bloggen 541 besökare och nu när inte ens en vecka har gått sedan lanseringen har det totala antalet besökar redan överskridit 2000!

Vi på tunnelbloggen tycker att engagemanget och alla positiva kommentarer är glädjande och stärkande. Det är kul att så många anmält intresse att dela ut tidningen på jobbet. Men tunnelbloggen är inte bara till för alla att läsa i utan också att skriva i. Särskilt spärrexpeditörer, kundservicevärdar och lokalvårdare uppmanas skicka in sina alster. Tågförarna uppmanas naturligtvis att fortsätta som förut.

Till sist undrar vi också vilken yrkesgrupp kommer att ta över stafettpinnen från förarna och organisera egna event liknande tårtkalaset? Ska vi utlysa en tävling?

Tunnelbloggen

4 Responses to Alla läser tunnelbloggen!

 1. Anki skriver:

  Lyckan var enorm när jag kom till spärren denna morgon och fann Tunneltidningen liggande på bänken. Äntligen ett gemensamt forum.

  Om det blir strejk kräver jag rätten att få ge kunderna den service de ska ha. Jag kräver att få lämna spärren för att sätta på rulltrapporna, hjälpa till med Accessmaskinerna, sopa krossat glas, bära barnvagnar när både hiss och rulltrappor är trasiga och så vidare i all evighet.

  Tack för att ni finns.

  Anki

 2. I (spx, gup) skriver:

  Fantastiskt bra att tunneltidningen finns, här finns ett forum där man kan nå ut till många av de anställda på MTR.

  Det tråkiga med en eventtävling är att de flesta av oss spx inte kommer in till fikarummet, typ någonsin. Tråkigt för oss att arra events som vi inte ens får ta del av 😦

 3. Erik skriver:

  Vi kan ju ändå försöka komma överrens om planerade aktioner.. Tänk glädjen att öpnna tunnelbanan ett par timmar för våra kära kunder. Kontrollen är nog på 🙂

 4. euromaint skriver:

  Vi från tågverkstaden i Malmö (euromaint rail) tycker tunnelbloggen är mycket bra initiativ! VI är en grupp på verkstaden som driver bloggen http://www.euromaint.wordpress.com

  Många av era problem finns även hos oss.

  Mvh
  Team Euromaint (TE)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: